.AUDIENTA BOTOSANENI.RO .saptamana curenta - 1.763 de vizitatori unici.......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://2.bp.blogspot.com/_G5JGPTmy0ng/S-ROw_yEFRI/AAAAAAAAXKs/LtM6D5d-g48/s1600/calin+28.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20 februarie, 2008

EXCLUSIV / Moldoveanul Boeştean e anuntat titular astazi, cu Juventus

Reintors la echipa dupa fusese trimis acasa de catre Leo Grozavu fundasul dreapta Anatoli Boeştean este anuntat titular miercuri in partida pe care FC Botosani o va sustine la Falticeni cu Juventus. "Pe Boeştean îl vedem la jocurile cu Fălticeniul şi Suceava şi pe urmă vom lua o decizie definitivă în privinţa sa. Dacă Leo este mulţumit de el şi spune că este o alternativă, îl transferăm până la debutul returului", a declarat vicepresedintele Cornel Sfaiter. (Miron Lupulescu)

Doi jucatori ai "fanionului" iau calea Dorohoiului. În funcţie de evoluţia jucătorilor botosaneni în cele doua meciuri de verificare programate saptamana aceasta, tehnicienii grupării locale vor decide care vor fi cei doi fotbalisti in privinta carora isi vor da acceptul pentru un împrumut la FCM Dorohoi.
Actionarii "fanionului" au fost impresionati de conditiile din Antalya.
Conducatorii lui FC Botosani au ramas foarte placut impresionatati de conditiile excelente de cantonament oferite de statiunile din regiunea Antalya. Astfel se pare ca gruparae locala va renunta la stagiile de vara din Franta in favoarea statiunilor de pe malul marii Mediterane.
Cornel Sfaiter il acuza pe Ursu de neprofesionalism. Vicepreşedintele lui FC Botosani s-a arătat ieri, total dezamăgit de mijlocasul "fanionului" Florinel Ursu şi a spus că nu este un profesionist desăvârşit. "Ursu avea probleme încă din tur, însă le-a ascuns. A forţat tare în acest cantonament şi s-a rupt de tot. Dacă era un profesionist adevărat ne spunea de problema care o are, făcea o recuperare şi poate nu ajungea la cuţit" a declarat Şfaiţer.

Niciun comentariu: