.AUDIENTA BOTOSANENI.RO .saptamana curenta - 1.763 de vizitatori unici.......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://2.bp.blogspot.com/_G5JGPTmy0ng/S-ROw_yEFRI/AAAAAAAAXKs/LtM6D5d-g48/s1600/calin+28.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20 februarie, 2008

EXCLUSIV / Amicalul cu Juventus Falticeni a cazut din cauza terenului

Desi initial, FC Botosani avea programat in aceasta dupa-amiaza un meci amical cu divizionara C Juventus Falticeni, partida a cazut in ultimul moment, din cauza faptului ca echipa din Falticeni nu a reusit sa gasesca un teren practicabil, unde sa se dispute intilnirea. In aceste conditii, tehnicianul "fanionului", Leo Grozavu a programat inca un antrenament pentru a-i tine in priza pe baietii sai. (Calin Radulescu)
Meciul cu Suceava se joaca pe Municipal? Gruparea locala urmeaza sa mai sustina pina la inceperea returului doar o singur partida simbata, in compania rivalilor de la Cetatea Suceava. Programat initial la Dorohoi, meciul cu sucevenii se pare ca se va disputa pe stadionul Municipal din Botosani, intrucat oficialii "fanionului" vor sa protejeze suprafata de joc de la Dorohoi.
Se monteaza scaune la foc continuu. Inceputa joi, operatiunea de montare a scaunelor la tribuna I a stadionului Municipal e in plina desfasurare, pina la aceasta ora reusindu-se instalarea a aproximativ 800 de scaune. Conform celor relatate de muncitori operatiunea de montare urmeaza sa mai dureze citeva zile.
Autocarul fanionului e inca nevopsit. Desi trebuia sa intre de mai bine de o luna de zile in cosmetizare generala, autocarul oficial a lui FC Botosani nu a putut fi inscriptionat nici pina astazi, deoarece firma de asigurare care trebuia sa plateasca operatiunea nu a virat inca banii in contul clubului. "
Cornel Sfaiter: "Nu comentez nimic de transferuri". Vicepresedintele Cornel Sfaiter a declarat astazi, ca deocamdata nu a primit nici un raspuns de la cei doi jucatori cu nume (un mijlocas si un atacant) aflati in vizorul gruparii locale. "Le-am dat termen pina vineri sa se hotarasca daca accepta sau nu oferta noastra" a spus Sfaiter.

Niciun comentariu: