.AUDIENTA BOTOSANENI.RO .saptamana curenta - 1.763 de vizitatori unici.......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://2.bp.blogspot.com/_G5JGPTmy0ng/S-ROw_yEFRI/AAAAAAAAXKs/LtM6D5d-g48/s1600/calin+28.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19 februarie, 2008

VIDEO / Botosaneni.ro a identificat un jucator extrem de talentat, care ar putea suplini absenta lui Florinel Ursu

Caracteristici tehnice ale jucatorului. Joc exceptional de picioare, mult mai bun decit al mijlocasului Florinel Ursu, deoarece ruleaza tot timpul pe 4x4, viteza de senzatie, net superioara vedetei "fanionului" si in plus are o voce foarte puternica, care se aude de la citiva kilometri distanta.
Adi Vornicu cel mai tare arbitru din judet. Conform sondajului initiat de www.botosaneni.ro, cel mai apreciat arbitru din judet este tinarul "fluieras", Adrian Vornicu care a strins numai putin de 124 de voturi. El a fost urmat de "talentul judetului", Gabriel Tanase, care a inregistrat un total de 107 voturi, iar pe pozitiile trei si patru s-a clasat divizionarii Ionut Brinzei (18) si Ciprian Iovu (14). La sondaj au participat 322 de persoane.
"Ecologistii" joaca duminica cu Unirea Saveni. Liderul Ligii a 4-a, Eco Luceafarul urmeaza sa intilneasca in acest week-end la Saveni pe divizionara judeteana, Unirea. Meciul se va disputa duminica de la ora 11:00.
INEDIT / Intra in galerie si te duci "moca" la Dorohoi. Daca vrei sa-ti incurajezi echipa favorita in aceasta primavara la Dorohoi, intra in galeria "North Fighters" si beneficiezi de transport si intrare la meci gratis. "Ii asteptam in continuare pe toti suporterii sa se inscrie in galerie! De mentionat faptul ca intrarile la meciuri cat si deplasarile la Dorohoi vor fi gratuit" a declarat Fagaras, unul din liderii North Fighters. Relatii la: 0741 792 898 - Fagaras (Tattoo_faga@yahoo.com), Marian "PitBull" (pitbull_marian2007@yahoo.com, 0740 374 779), Dark (realdarkmann@yahoo.com, 0741 532 032).

4 comentarii:

Anonim spunea...

Adevarul e ca dintre toti arbitrii din judet, Vornicu si Tanasa sunt cei mai buni...si sunt foarte tineri...fara discutie arbitrajul de la noi din judet este pe maini bune. Bravo lor!

Anonim spunea...

zici tu? =)) bv si tie =))

Anonim spunea...

Ce tarani sunteti. Voi va bateti joc de orasu asta. Auzi cred ca pe mata ar interesa-o mai mult magaru ala pt pula. Sunteti niste retardati. Asta e o jignire adusa clubului si suporterilor

Anonim spunea...

Subiect:zero BARAT!! Fraierilor!