.AUDIENTA BOTOSANENI.RO .saptamana curenta - 1.763 de vizitatori unici.......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://2.bp.blogspot.com/_G5JGPTmy0ng/S-ROw_yEFRI/AAAAAAAAXKs/LtM6D5d-g48/s1600/calin+28.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11 iulie, 2010

MINI -FOTBAL | VEZI acum o super galerie foto din aventura la turneul final de la Cluj a baietilor de la GAZ AUTO INTERNATIONAL

   AUTO GAZ INTERNATIONAL   |   Rotaru Dan, Mascan Catalin -  Zahariuc Alexandru, Sava Emil, Aibel Petrica (antrenor jucator), Zemleacov Iulian, Boscu Ovidiu, Maxim Mihai (accidentat), Bulgaru (accidentat), Aparaschivei Andrei, Hojman Dragos (capitan) si Gurita Contantin (Papy)  

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
. BACALAUREAT | A MINTIT ! PUPACIOSUL CHIHAIA (FC Vorona) a picat BAC-ul si dupa contestatie.  Fundasul lui FC Vorona, Lucian Chihaia n-a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat nici dupa contestatie, acesta primind chiar mai putin in urma recorectarii lucrarii la Chimie, in loc de 3.65, alegandu-se cu 3.40.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
. PARIURI | SPANIA i-a adus botosaneanului Andrei Prisacariu 5 milioane de lei, cu doar 50.000 pariati. "Am pariat inainte de Mondial pe Spania 5 lei la Bwin ! Si vad ca am fost tare inspirat... Am castigat 500 de lei pe care ii voi cheltui pe ceva haine si mai pastrez si o suma pentru meciurile CFR-ului din Liga Campionilor", a marturisit Andrei Prisacariu, care momentan e student la Cluj. |  Botosaneanul Prisacariu are in palmares si un trening adidas al nationalei Romaniei pe care l-a castigat la concursul Ursus.    

........................    .....  CONCURS  |   VOTEAZA-NE  IN FIECARE ZI  DACA DORESTI SA NE SUSTII   |   APASA DA - 341   
s

11 comentarii:

Anonim spunea...

ma ala alu bulgaru ce dracu faci acolo?
decum teor luat si pe tine :))

Anonim spunea...

si juniorii de la Varfu Campului au ajuns pana in finala la alba iulia...jucator

andrei p spunea...

pacat, trebuia sa fiti saptamana viitoare, duminica la cluj, pentru supercupa romaniei :) Hai CFR Cluj si Supercupa la Cluj!

andrei p spunea...

hmmm abia astept revenirea cfr-ului pe gazon, mi s-a facut dor deja de meciurile lor :) asa ca duminica e un bun prilej de a-i vedea din nou la treaba, in supercupa!

Anonim spunea...

cfr cluj cea mai buna echipa din romania :)bv lor

Anonim spunea...

ce super-cupa wa esti nebun? cfr a luat si cupa si campionatul, cu cine joaca supercupa ?:))

Andrei P spunea...

imi pare rau sa-ti spun, dar mai verifica siteurile sportive, ziarele etc. + citeste siteurile lpf, frf despre noul regulament care se aplica in privinta supercupei.

cfr cluj - unirea urziceni duminica ora 20:30 la cluj, in gruia ;) sanatate!

andrei p spunea...

Noul conţinut al articolului respectiv este următorul:

1. În fiecare an, de regulă, înainte de începerea Campionatul Naţional Liga I, FRF organizează Supercupa României, între echipa câştigătoare a Campionatului Naţional Liga I şi câştigătoarea Cupei României.

2. În cazul în care aceeaşi echipă câştigă atât campionatul Ligii I, cât şi Cupa României, Supercupa României va avea loc între echipa campioană şi echipa clasată pe locul doi în Liga I.

3. Supercupa României se organizează: pe stadionul uneia dintre echipe, stabilit prin tragere la sorţi (când jocul se desfăşoară între câştigătoarea campionatului şi câştigătoarea Cupei); pe stadionul echipei campioane, dacă jocul se desfăşoară între echipa campioană şi echipa clasată pe locul doi în Liga I.

4. Toate drepturile legate de organizarea Supercupei României aparţin FRF

Anonim spunea...

MAXY PUSY IL FENOMENO :))!
ITI INCAPE NASUL IN POZA ?=))))

Anonim spunea...

analfabeti doamne ...astia cu anonim numai tarani analfabeti ..cum au scris :))

Anonim spunea...

Dar de acesti juniori de la Varfu Câmpului care au ajuns curat sa ne reprezinte judetul nu este interesat nimeni?. AJF - ul nimic . . . ???. Domnule Calistru aţi auzit ca avem valori in judeţ ???. ... Dar pana una, alta sa-l felicitam pe donmul NIŢU si acesti juniori pentru tot efortul depus. Mult succes va transmit conducatorii echipelor din liga 4.