.AUDIENTA BOTOSANENI.RO .saptamana curenta - 1.763 de vizitatori unici.......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://2.bp.blogspot.com/_G5JGPTmy0ng/S-ROw_yEFRI/AAAAAAAAXKs/LtM6D5d-g48/s1600/calin+28.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29 iulie, 2010

EXCLUSIV | Profesorul Daniel Schiopu a fost instalat ieri oficial in functia de antrenor principal al echipei AS Roma

Dupa mai multe discutii, antrenorul sectiei de fotbal a CSS Botosani, Daniel Schiopu, s-a inteles cu Gica Tabultoc, patronul echipei de liga a IV-a AS Roma, pentru a pregati aceasta formatie in urmatorul sezon. Tehnicianul, care a fost propus si pentru functia de antrenor al selectionatei judetului U16, spune ca a acceptat sa preia functia de antrenor principal la AS Roma deoarece se doreste promovarea in liga a III-a. Noul antrenor a precizat ca va pune un accent foarte mare pe jucatorii tineri care, dupa un an-doi la nivelul ligii a III-a, ar putea face pasul catre esaloanele superioare. „Sunt in judetul Botosani juniori destul de buni care pot face fata la liga a III-a. Trecerea de la juniori la liga a II-a este mai dificila dar la liga a III-a pot evolua fara probleme. Promovarea jucatorilor tineri si apoi vanzarea lor la alte echipe poate fi o solutie pentru a rezista la acest nivel”, a mentionat antrenorul botosanean. Daniel Schiopu intentioneaza sa isi convoace jucatorii la pregatire la inceputul lunii august, urmand ca acestia sa efectueze trei antrenamente pe saptamana. [Razvan Sauciuc - Evenimentul de Botosani]
. AS ROMA - Gica Tabultoc isi doreste promovarea in Liga a III-a in acest sezon. Patronul echipei AS Roma spune ca numirea lui Daniel Schiopu in functia de antrenor principal este o alegere foarte buna si isi propune promovarea in liga a III-a in sezonul viitor. „Obiectivul pentru urmatorul sezon va fi in primul rand alcatuirea unei echipe foarte bune si promovarea in liga a III-a. Ne dorim sa facem in primul rand o echipa buna pentru a nu ne trezi ca ajungem in liga a III-a si nu avem cu cine juca. Deocamdata nu am stabilit un buget pentru urmatorul sezon dar voi face tot posibilul sa asigur conditii bune echipei. Sper ca si primaria sa ne ajute in vreun fel. Stiu ca s-au alocat pentru acest an 5000 de lei dar pana acum nu am vazut nici un leu”, a spus Gica Tabultoc. Pentru urmatorul sezon de liga a IV-a, principalele candidate la titlu si la promovarea in esalonul trei se anunta AS Roma si FC Vorona.
. AS ROMA - Daniel Schiopu: "Am acceptat sa vin doar pentru ca se vrea promovarea". „Am avut mai multe discutii cu domnul Tabultoc si am spus ca accept doar daca se vrea promovarea. El a fost de acord si am decis sa colaboram. Stiu in mare parte echipa de la Roma. Sunt cativa jucatori buni pe care imi doresc sa-i pastrez, dar in acelasi timp voi aduce mai multi jucatori care au terminat anul acesta junioratul si chiar unii juniori”, a spus Daniel Schiopu in Evenimentul de Botosani.
██. AS ROMA - Fostul antrenor Ioan Asaftei va fi Director Sportiv. Presedintele echipei AS Roma spune ca nu l-a pus pe Schiopu antrenor pentru ca s-a certat cu Ioan Asaftei. "Nu a existat nici o cearta intre mine si Nelu. El este un om deosebit si noi doi am discutat si am decis ca Daniel sa fie antrenor principal. Nelu va ramane in cadrul clubului si va ocupa functia de Director Sportiv pentru tot efortul care l-a depus pana acum antrenand aceasta echipa. El se va alatura celorlalti membri din Consiliul de Administratie si va lue decizii asupra clubului ca toti ceilalti" a mentionat Gica Tabultoc.

18 comentarii:

Anonim spunea...

iti alegi 2 produse si platesti doar 1 link aici http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=23439

Anonim spunea...

ai baut cu Matei la masa?
de unde morti mati stii k bea????

Anonim spunea...

il pupati in cur pe matei asta de parca a venit ronaldo la fc botosani:)):)):)),de ex e mai bun vrabie ca el si mai tehnic...nu zic ca nu e bun...dar e jucator de liga 2 gata cu liga 1...moare in liga 2:))

Anonim spunea...

il pupati in cur pe matei asta de parca a venit ronaldo la fc botosani:)):)):)),de ex e mai bun vrabie ca el si mai tehnic...nu zic ca nu e bun...dar e jucator de liga 2 gata cu liga 1...moare in liga 2:))

Anonim spunea...

si te simti bine cand spui asta? ca vad ca esti foarte fericit. zii asta in fata. pun pariu ca daca il vezi ii ceri autograf =))

Anonim spunea...

DIRECTOR SPORTIV,DIRECTOR DE IMAGINE....ANTRENOR...CUM PUII MEI MAI VRETI BANI DE LA PRIMARIE CAND VOI AVETI BANI SA -I PLATITI PE TOTI,PLUS LA JUCATORI SI ALTII CARE MAI SUNT?...

Anonim spunea...

prost mai esti :)) daca tu crezi ca ionut tabultoc care se ocupa de imagine si site ia vreun ban, sau cosmin te inseli . va dati toti cu parerea fara sa aveti habar

Anonim spunea...

da ce are wa......ilie ce functie are la eminescu sau chioru de filip ..........si mai nou e si valiluca pe la echipa

Anonim spunea...

si daca bea care e problema???? sa ajungeti si voi ca Matei si dupa aceea sa comentati...

Anonim spunea...

si messi bea, stati voi linistiti. deocamdata doar el si bordeanu au jucat in cupele europene dintre botosaneni, asa ca gura mica

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

IN ORGANIGRAMA CLUBULU EXISTA ACESTE FUNCTII?....
IN ACEST CAZ SUNT SI PLATITE(SAU AR TREBUI SA FIE...DECI SALARIU,IMPOZIT ETC)
BASESCU STIE CA NU PLATI?..:))

admin spunea...

Nu drag cititor. In organigrama clubului exista presedinte Gica Tabultoc, Vice-presedinte Toader Prajinariu, secretar Rusu Ovidiu si contabil - subsemnatul. alte intrebari mai ai? ca-ti raspund ca sa poti dormi linistit ;)

Anonim spunea...

compari tu messi cu matei esti un mare prost:)):)) messi daca e teapan joaca mai bn ca matei treaz.....asa ca ciucul sa vedem ce o sa faca matei la fc,ei joaca cu o trompeta de liga 3 si gata il luada pe matei:)):))
in liga 1 de ce l-au laudata timisoara:)):))sau bacaul....ai spune domnu impresie

Anonim spunea...

dc nu asteptati sa inceapa campionatul si vorbiti de el dupa ce il vedeti cum joaca????

Anonim spunea...

Ce promovare vrea roma? Daca promoveaza crezi ca va mai juca cu socrujeni si sendriceni. Stati acolo unde va este valoarea, ca intr-un oras mare nu aveti bani de WC - ul public si voi vreti Liga 3.

Anonim spunea...

poi parca erai director de imagine...
iar daca nu aveti bani,decat sa cereti de la primarie,mai bine scadeti din salariul celor enumerati si....gata..:))

Anonim spunea...

Nu ai cum sa scaz salariile caci sunt numai valori in echipa !!!