.AUDIENTA BOTOSANENI.RO .saptamana curenta - 1.763 de vizitatori unici.......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://2.bp.blogspot.com/_G5JGPTmy0ng/S-ROw_yEFRI/AAAAAAAAXKs/LtM6D5d-g48/s1600/calin+28.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

01 august, 2010

PREMIERA | FC BOTOSANI va afla maine primul adversar din noul sezon al ligii secunde. Pe cine vrei in prima etapa?

Maine va avea loc tragarea la sorti a partidelor din sezonul 2010/2011 al ligii a II-a. Tragerea la sorţi este programată să aibă loc mâine începând cu ora 11.00 la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Cornel Sfaiter spune ca nu avea de ce sa se amane campionatul si ca isi doreste ca primul meci sa fie acasa. "Nu avea de ce să se amâne. Sunt echipe care încă au probleme dar sunt convins că până la urmă vor găsi soluţii şi vor juca. Eu îmi doresc ca în prima etapă să jucăm acasă şi să întâlnim un adversar mai accesibil astfel încât să începem cu o victorie sezonul", a spus pentru botosaninews.ro, Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani. [Ionut Tabultoc - ID: botosaneni_ro]
"BRASOV JUNIOR'S CUP 2010" - U13: CSS Botosani ('97) va intalni pe Steaua Bucuresti in grupe. Echipa pregatita de Daniel Schiopu se va duela in grupele competitiei cu Steaua Bucuresti, FC Bihor si Noua Generatie Iasi. "Este o grupa destul de dificila. Steaua este campioana de anul trecut, FC Bihor are o echipa destul de buna, iar Noua Generatie e o echipa la fel de buna ca noi, dar putem face si un rezultat bun cu Steaua. Important este jocul pentru ca indiferent pe ce loc vom termina vom juca 8 partide", a declarat Daniel Schiopu.
"BRASOV JUNIOR'S CUP 2010" - U11: CSS Botosani ('99) lupta cu Dinamo Bucuresti in grupe. Elevii lui Paul Cucu au o grupa mai mare si va juca cu 7 echipe, iar acestea sunt: FC Vaslui, Dinamo Bucuresti, FC Braila, Petrolul Ploiesti, Benta Brasov, Vulcan Bucuresti si LPS Galati. "Petrolul Ploiesti este campiona en-titre, iar Dinamo campioana de anul trecut. Nu pot spune ce sanse avem pentru ca copii e mai greu, sunt imprevizibili. Cel mai important este sa joace copiii. Singura problema este ca noi ne-am pregatit pe teren mic", a marturisit antrenorul grupei '99, Paul Cucu.

14 comentarii:

Anonim spunea...

vrea in liga1.sa vina Steaua sa vedem echipe de traditie,nu Navodari,Colentina si altele

Edy spunea...

AS prefera sa jucam cu o noupromovata cea mai accesibila dintre ele fiind CF Braila.

JwP spunea...

Pe viitorul! acasa :>

Anonim spunea...

echipele nou promovate joaca prima etapa acasa deci

Anonim spunea...

Da echipe cu traditia patata de furturi gen steaua, dinamo astea da, titluri furate, cupe furate ani la rand.Perioada comunista una productiva pentru ei.Pana cand si la juniori fura bucurestenii, futui in gura sa-i fut de mitici.

Forza FC Vaslui

Anonim spunea...

* steaua e campiona de anul acesta,

Anonim spunea...

Ma amuza faptul ca cei din provincie tin cu echipele infecte ale bucurestiului, in loc sa sustina provincia.Mergeti ma la bucuresti si suflati-le in cur lu fecali, cocos si porcea poate va dau bani de o bere amaratilor.Cati bani au bagat FC Vaslui,CFR Cluj in jucatori in anii acestia, nu a bagat niciun alt club din Romania, idiotilor.

Anonim spunea...

Imi bag pwla in steaua si in dinamo!
Fortza Rapid!

Anonim spunea...

muie rapid:X

fortza steaua:X:X:X

Anonim spunea...

imi bag pula-n steaua,dinamo si rapid!HAI FC BOTOSANI!

Anonim spunea...

MUIE BUCURESTI! TARANILOR SUNTETI SCLAVII CAPITALEI CEI CARE TINETI CU OILE, CAINII SAU CIORILE JEGOASE!

Anonim spunea...

bag pwla in voi toti=)))))

JwP spunea...

Bine ca tii tu cu echipe care nu-s i nstare nici macar o echipa de juniori nu pot avea, sunt ingropate in datorii si mai fac si scandal. Ce vaslui?poromboiu a bagat o galeata de apa s egeaba, cFR fura de rupe e... timisoare e vai de steaua ei ... ce provincie:
TRUP SI SUFLET PENTR CULORI! FRZ STEAUAAA!

Anonim spunea...

JWP Esti un mare taran, steoaia fura pe capete cu ajutorul ciobanetelui de fecali.MUIE STEAUA SI SA MI BAG PULA IN FAMILIA STELEI SI IN TOTI SCLAVII DIN TRIBUNE.

CINE VINE DE LA STANA
IN COJOC NEGRU DE LANA
MIROSIND A TELEMEA
SUNT CIOBANII DIN GHENCEA

MUIE BUCURESTI!