.AUDIENTA BOTOSANENI.RO .saptamana curenta - 1.763 de vizitatori unici.......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://2.bp.blogspot.com/_G5JGPTmy0ng/S-ROw_yEFRI/AAAAAAAAXKs/LtM6D5d-g48/s1600/calin+28.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28 iulie, 2010

ULTIMA ORA | FC Botosani nu va mai juca amicalul de astazi cu Gloria Buzau si va intalni pe Areni pe Rapid CFR Suceava

FC Botosani nu va mai juca astazi dupa amiaza amicalul contra formatiei Gloria Buzau, programat sa se dispute la Tg. Neamt. Conducerea clubului a gasit un alt adversar, astfel ca FC Botosani va intalni incepand cu ora 17:00 pe stadionul Areni, formatia Rapid CFR Suceava (Liga III). Tot in aceasta saptamana, gruparea locala va intalni pe Sageata Stejaru, intr-un meci care se va disputa sambata la Targu Neamt. [ Ionut Tabultoc - ID: botosaneni_ro]
. ADVERSARI - Rapid CFR Suceava a fost invinsa ieri cu 8-1 de Poli Iasi.
Învinşi în urmă cu câteva zile cu 2-1 de Rapid CFR Suceava, fotbaliştii Politehnicii Iaşi s-au răzbunat crunt în această seară în faţa echipei de liga a 3-a, învingând formaţia bucovineană cu scorul de 8-1 (5-0). Golurile Politehnicii au fost marcate de Bujor (7, 11, 34), Cornea (14), Bâlbă (42), Tincu (60), Bârlădeanu (71 - pelanty), Dârvaru (83), sucevenii marcând golul de onoare în minutul 92. Antrenorul Ionuţ Popa a folosit următoarea formulă de echipă: Brăneţ - Străuţ, Costache, Ad. Ilie, Dino Eze - Buhuşi, Straton, Bârlădeanu, Cornea - Bujor, Bâlbă. Au mai jucat: Bălan, Mihuţ, Petcu, Cuciula, Liuba, Tincu, Siminic, Spiridon, Pălimaru, Dârvaru, Samson, Herghelegiu, Şchiopu şi Tecsi.
. VOLEI - PRO VOLEI se intareste cu doua sarboaice si doua romance. Pro Volei Botosani inca nu a realizat nici un transfer, dar presedintele Catalin Buhaianu promite ca pana vineri va achizitiona patru jucatoare. Este vorba de doua din Serbia si inca doua din Romania, care au evoluat la mai multe echipe din prima divizie. Oficialul botosanean spune ca a avut discutii cu foarte multe voleibaliste, dar pretentiile acestora de 40.000-50.000 de euro pe sezon au fost mult prea mari comparativ cu bugetul clubului. „Deocamdata nu pot da numele jucatoarelor pentru ca inca nu am semnat contractele. Ne-am inteles de principiu si pana vineri vom parafa aceste contracte. Pana la urma, vom reusi sa facem patru transferuri si sa intarim echipa astfel incat sa nu avem probleme in urmatorul sezon de divizia A”, a spus Catalin Buhaianu, conform Evenimetului de Botosani.
. LUCEAFARUL - Campioana judetului se intareste cu Andrei Letos. "Am vorbit cu Letos şi aproape ne-am înţeles. E important că şi noi îl vrem şi el vrea să joace la noi. Mai sunt doar câteva aspecte mici de pus la punct, pentru ca acest transfer să se concretizeze. Vrem să-l legitimăm până la ora jocului şi să-l folosim. Este un fotbalist care ne va ajuta foarte mult în campionat", a specificat pentru Monitorul de Botosani, Petru Filip, finanţatorul formaţiei Luceafărul Mihai Eminescu, care a adaugat ca sunt sanse ca Letos sa joace in partida din cupa cu Rapid Dumesti.
. LUCEAFARUL - Capitanul romanilor, Orasanu, ar putea ajunge la Eminescu. "În acest moment sunt 25% şanse ca Orăşanu să joace la noi. Am avut unele discuţii şi s-ar putea să-l transferăm", a adăugat Petru Filip in Monitorul.
. LUCEAFARUL - Petru Filip vrea sa elimine pe Rapid Dumesti din Cupa Romaniei. "Din informaţiile pe care le deţin pot spune că cei de la Dumeşti au o echipă bunişoară, cu jucători care au evoluat în trecut şi pe la Poli Iaşi. Pentru noi va fi un meci util pe care vrem să-l câştigăm. Am vorbit cu jucătorii şi le-am spus că dacă vom câştiga, vom face un efort şi le vom da o primă de 50 sau 100 de lei. Dacă vor pierde, vom sta, vom bea un suc, o bere şi pe urmă mergem direct în cantonament la Agafton", a declarat Petru Filip.

5 comentarii:

Anonim spunea...

SI CUM PUII MEI NE MAI INJURATI ACU DACA JUMATATE DE ECHIPA VINE LA NOI?:))...:))

Anonim spunea...

apatia+danila + poate orasanu+3.o echipa are lotul de 20 de jucatori.doar orasanu e mai bun ca ceilalti 2 sunt degeaba

Anonim spunea...

haine,adidasi,ghete de fotbal add in_pas_cu_moda1

Anonim spunea...

se duc la voi ca aveti nevoie de ei :)) si oricum pleaca imprumut

Anonim spunea...

da bine ori liga 3 ori liga 4 cam tot pe acolo e...orasanu e cel mai bun de la roma dar acuma sa faca fata in liga 3 ca acolo se alearga mai mult...cat despre danila si apatia nu stiu daca au fata de liga 3,si sunt multi care de la eco nu au fata nici de liga 4:)):))