.AUDIENTA BOTOSANENI.RO .saptamana curenta - 1.763 de vizitatori unici.......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://2.bp.blogspot.com/_G5JGPTmy0ng/S-ROw_yEFRI/AAAAAAAAXKs/LtM6D5d-g48/s1600/calin+28.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27 iulie, 2010

PREMIERA | Fostul jucator al Jiului, Alexandru Filip, testat de antrenorul Cristi Popovici pentru a juca la FC Botosani

Alexandru Filip, in varsta de 20 de ani, care a evoluat in ultimele trei sezoane la Jiul Petrosani si care in prezent este liber de contract a venit sa dea probe la FC Botosani. Daniel Schiopu, antrenor la CSS Botosani, cel care l-a descoperit si l-a pregatit pe Filip timp de aproximativ sapte ani, spune ca acest jucator poate evolua la nivelul ligii a II-a. „Filip a inceput fotbalul in clasa a IV-a si a fost un jucator de baza. El a fost vazut de Ioan Sdrobis la turneul semifinal de la Resita, la care am participat, si in 2007 l-a luat la Jiul Petrosani. In cei trei ani a evoluat destule meciuri pentru Jiul, fiind folosit ca junior. Problema este ca in ultima jumatate de an nu a evoluat nicaieri si este in urma cu pregatirea. Daca va face o pregatire buna eu sunt convins ca poate face fata la FC Botosani”, a spus Daniel Schiopu pentru Evenimentul de Botosani. [FOTO FACEBOOK.COM] [ Ionut Tabultoc - ID: botosaneni_ro ]
. FC BOTOSANI - Cornel Sfaiter mai aduce noi jucatori pe langa Filip. „Am vorbit cu Filip Alexandru si el va veni sa se pregateasca, urmand ca, in functie de randamentul sau, Cristi Popovici sa se decida. De asemenea, joi vor mai veni doi jucatori din zona Bucurestiului. Sunt jucatori in varsta de 19-20 de ani, iar unul dintre ei este fost junior la Urziceni”, a afirmat Cornel Sfaiter in Evenimentul de Botosani.
. FC BOTOSANI - Inca 4 partide amicale pentru trupa lui Popovici. Doua in aceasta saptamana. FC Botosani va intalni miercuri la Tg. Neamt echipa pregatita de Mihai Ciobanu, Gloria Buzau, dupa care vor juca tot in acelasi oras un meci-test cu Sageata Stejaru. Dupa aceasta meciuri, echipa antrenata de Cristi Popovici va juca pe 4 august un meci amical si FCM Bacau, iar pe 7 august cu Mesagerul Bacau.
. LIGA III - LUCEAFARUL i-a luat oficial pe romanii Danila si Apatie. Site-ul oficial al Clubului Sportiv AS Roma anunta ca jucatorii Alexandru Danila si Andrei Apatie au semnat actele de transfer pentru un imprumut pe 1 an la campioana Luceafarul Mihai Eminescu. Datorita unor clauze in tranfer, jucatorii pot reveni la Roma in pauza competitionala, daca romanii ii doresc. [www.asroma.ro]
. ADVERSARI - POLI IASI - Ionut Popa la un pas de a nu semna cu iesenii. Antrenorul Ionuţ Popa, care ar urma să semenze un contract cu formaţia Poli Iaşi a declarat, luni, că reprezentantul firmei Mobilis, care este acţionarul majoritar al grupării din Dealul Copoului, l-a anunţat că nu vrea să mai susţină echipa. "Acţionarul majoritar va părăsi echipa Poli Iaşi. Cel puţin aşa mi-a spus domnul Radu Călin, reprezentantul firmei Mobilis, cea care avea 51 la sută din acţiunile Politehnicii Iaşi. Dacă echipa va rămâne iar susţinută numai de Primăria Iaşi va fi foarte greu. Dacă în următoarele zece zile nu vin jucătorii pe i-am solicitat, pentru a putea lupta pentru promovare, nu voi semna cu Poli Iaşi. Nu are rost să ne încurcăm reciproc şi cred că nici domnul Sichitiu nu va semna", a spus Ionuţ Popa, conform MEDIAFAX.
. CHAMPIONS LEAGUE - Botosaneanul VALI BORDEANU joaca in aceasta seara cu Zenit St. Petersburg. Unirea Urziceni va debuta astăzi în noul sezon internaţional. Echipa ialomiţeană, va întâlni pe "teren propriu", în Ghencea, puternica formaţie rusă, Zenit Sankt Petersburg. Meciul, care va începe la ora 20:30, va conta pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Oficialii ialomiţenilor nu sunt prea optimişti înaintea acestei partide. "Nu este un moment ideal să jucăm cu Zenit, ei sunt în plin campionat şi noi la început, dar vom intra pe teren şi vom juca. E o diferenţă de valoare şi de buget, dar şi Unirea are o şansă şi va profita de ea", a spus antrenorul echipei Unirea Urziceni, Roni Levi.

14 comentarii:

Anonim spunea...

hai bai alex ca aio loc 100% in lotul fc-ului tinete de treaba si succes

Anonim spunea...

mari jucatori, mari transferuri... rahat cu ochi

Anonim spunea...

tot in judet ajunge si el

Anonim spunea...

vai de capul lor:)):)) transferuri de cacat...il aduce pe alcolistul asta:))nu e de ajuns ca a ajuns liderul alcolistilor MATEI:)):))

Anonim spunea...

taci bai laba stii u ca betiv ?atat stiti sa dati cu parerea dar nu va uitati la voi ca nu stii a face 10 duble

Anonim spunea...

=)))))))))) ce tare e ultimul anonim :)) e si el un ratat si vorbeste in numele altuia...laba trista mai esti

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

ce analfabet e ultimul anonim =))))))))))))) marsh la scoala repetentule :))

Anonim spunea...

buni fotbalisti danila si apetria:)):)):)):))ii forteaza ca sunt sub 21 de ani:)):))daca sta ecologistul mai mult de 10 etape in liga 3,atunci matei o sa joace din nou la timisoara:)):)):))

Anonim spunea...

daca mata mi-a fost profesoara:)):)):))

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

comentul ala lung :)) de cine e dat??:)) ai un nume ???

admin spunea...

Comentati fara injuraturi va rog! Calin este plecat o saptamana, asa ca o sa va veghez eu ;)) Bafta

Anonim spunea...

te rog mai publik o data comm ala lung.....e prea tare :)))