.AUDIENTA BOTOSANENI.RO .saptamana curenta - 1.763 de vizitatori unici.......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://2.bp.blogspot.com/_G5JGPTmy0ng/S-ROw_yEFRI/AAAAAAAAXKs/LtM6D5d-g48/s1600/calin+28.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21 februarie, 2008

VALERIU IFTIME: „Am decis sa anulam meciul cu Cetatea Suceava”

Actionarul principal a lui FC Botosani, Valeriu Iftime a declarat ieri, ca partida programata simbata ci Cetatea Suceava nu se va mai disputa. "Am vorbit cu Leo Grozavu şi am decis împreună că este mai bine să anulam acest amical. L-am fi disputat în altă parte, dar în România, terenurile sunt aşa cum sunt", a declarat Valeriu Iftime, care precizat ca gruparea locală nu va mai are programat niciun joc de verificare până la debutul returului pe 1 martie (CRISTI PRISACARIU - Monitorul)

Si Cilean e out. Tehnicianul Leo Grozavu nu va putea conta in primul meci returului cu Dunarea Galati nici pe nou transferatul, Ionel Cilean, care are deja acumulate 4 cartonase galbene din turul campionatului de pe vremea cind evolua la CSM Rimnicu Vilcea si urmeaza sa fie suspendat o etapa.

Valeriu Iftime l-a angajat si pe tatal lui Leo Grozavu. Tehnicianul „fanionului” urmeaza sa colaboreze din acest retur la FC Botoşani cu tatăl său, Gigi Grozavu (fost arbitru) care este din această iarnă noul scouter al grupării locale, înlocuindu-l în această funcţie pe Alin Cazaciuc, ajuns între timp antrenor la formaţia AS Roma.

Leul” senior va cistiga 20 de milioane pe luna. Finantatorul Valeriu Iftime a declarat astazi ca l-a angajat pe tatal lui Leo Grozavu, ca scouter deoarece a fost impresionat de calităţile acestuia. "Gigi Grozavu a fost un arbitru bun şi s-a mai ocupat şi în trecut cu aşa ceva. În plus, este pensionar sta la Gura Humorului şi are timp să vadă cât mai mulţi jucători şi cât mai multe meciuri din toata zona Bucovinei", a declarat Iftime, care a adaugat ca tatal „Leului” a semnat un contract valabil un an, timp în care va câştiga 20 milioane lei pe lună.

8 comentarii:

Anonim spunea...

bine ati facut,cal-ati dat afara pe cazaciuc,ca nu avea el valoare sa caute talente,foarte buna decizie ati luat

Anonim spunea...

Este bine?este rau?vom vedea in viitor!Batrinul daca se stie cu fotbalul,nu ala cun arbitrajul!s-ar putea sa fie o solutie buna pentru fc.bt,daca nu :AUT!

Anonim spunea...

intrebati l pe iftime...antrenorii de la copii si juniori tot atat iau?

Anonim spunea...

mama lui leo..nu se pricepe si ea la ceva???sa o aducem si pe ea ce pizda masii.toata familia=))):)):))

Anonim spunea...

moldoveni prosti!

Anonim spunea...

=)) bv sulugiuc

Anonim spunea...

e prea de tot...cum sal aduci si pe tatsu...sulu...mama lui Dumnezeu sa o ierte e moarta...da poate are vreun frate o sora...sau poate var...cine stie...poate vrea vreunu presedinte si facem echipa FC Grozavu Team Botosani Prosti Satului

Anonim spunea...

Senzational!!!in urma negocierilor intense din data de 1.03.2008,va activa la FC Botosani pe un post de supervieser si bunicul lui Leo Grozavu,pe un salariu de 15 milioane/luna,diferenta de 15 sub pamant.