.AUDIENTA BOTOSANENI.RO .saptamana curenta - 1.763 de vizitatori unici.......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://2.bp.blogspot.com/_G5JGPTmy0ng/S-ROw_yEFRI/AAAAAAAAXKs/LtM6D5d-g48/s1600/calin+28.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20 ianuarie, 2008

EXCLUSIV / Juniorii de la CSS (94) joaca cu Ceahlaul Piatra Neamt

Grupa antrenata de Paul Cucu a reinceput saptamina aceasta antrenamentele si urmeaza sa dispute in weekend-ul viitor (26 si 27 ianuarie) doua meciuri amicale la Piatra-Neamt cu Ceahlaul si LPS Piatra Neamt, dupa care in luna feruarie, “CSS-isti mici” au programat un cantonament in statiunea Cimpulung Moldovenesc. Vezi o galerie foto de la primul antrenament al juniorilor de la CSS (94)

INEDIT / Tinerii arbitrii au invatat azi, cit dureaza meciul. Revenit din vacanta, dupa aproape o luna presedintele CJA, Bogdan Zanfirescu le-a predat astazi viitorilor “fluierasi” prezenti la Cursul de initiere in arbitraj despre durata meciului de fotbal, lovitura de incepere, dar si despre reluare jocului.

Liga a 4-a / AS Roma isi reia maine antrenamentele. Presedintele Consiliului de Administratie a lui AS Roma, Gica Tabultoc, a anunta astazi ca luni 21 ianuarie 2008, la ora 16:00 urmeaza sa aiba loc reunirea echipei la sediul clubului.

Adversari / Maldaraseanu si-a dat acordul pentru FC Brasov. Dupa ce simbata si-a reziliat contractul cu Rapid, mijlocasul Marius Maldarasanu a ajuns astazi la un acord cu FC Brasov. Contactat telefonic de www.fcbrasovfans.ro tehnicianul “stegarilor” Razvan Lucescu a declarat: “Am ajuns la un acord cu Maldaraseanu! Mai sunt cateva acte de facut si el va fi jucatorul lui FC Brasov". a spus Razvan.

Niciun comentariu: