.AUDIENTA BOTOSANENI.RO .saptamana curenta - 1.763 de vizitatori unici.......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://2.bp.blogspot.com/_G5JGPTmy0ng/S-ROw_yEFRI/AAAAAAAAXKs/LtM6D5d-g48/s1600/calin+28.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

02 noiembrie, 2007

FAPT DIVERS / 30 de detinuti vor viziona "live" meciul dintre FC Botosani si FC Brasov

30 de suporteri botosaneni aflati in detentie la Penitenciarul din Botosani vor viziona pe viu, din tribuna stadionului Municipal derby-ul Seriei I dintre FC Botosani si FC Brasov. "Am hotarit sa-i trimitem la meci pe detinuti, intrucit au avut un comportament exemplar si ne-am gindit sa-i recompensam astfel." a declarat Iulian Daringa purtator de cuvint al Penitenciarului Botosani, care adaugat ca prin aceste iesiri persoanele private de libertate mentin unui contact cu societatea, fapt ce ii ajuta sa se integreze mai usor la sfirsitul perioadei de detentie. (www.botosaninews.ro)

Răzvan Lucescu e arogant. Intrebat cum comenteaza declaratiile razboinice ale conducatorilor botosaneni, tehnicianul brasovean a replicat prompt, afirmînd: "Dacă ei nu ştiu să ne trateze cu respect, înseamnă că nu se comportă ca o echipă mare şi nu vor realiza mare lucru în viitor. Oricum, n-ar trebui să stau eu să comentez ce spun cei de acolo, doar sîntem pe primul loc, la 7 puncte de ei".
Sfaiter cere sprijinul suporterilor. Vicepresedintele, Cornel Sfaiter a facut ieri, apel la toti fanii botosaneni: "Echipa are nevoie de aportul si sustinerea frenetica a publicului in jocul de luni. Fac un apel la suporteri sa vina in numar cat mai mare la meci, deoarece numai alaturi de ei putem invinge Brasovul. De asemenea, tin sa-i rog pe spectatori sa aiba o conduita sportiva si sa nu produca incidente, pentru ca adversarii abia asteapta acest lucru", a spus Sfaiter.

Inflatie de site-uri. Peste doua zile va fi lansat noul site al suporterilor Fotbal Club Botosani. Incepand de duminica 4 noiembrie, site-ul www.SuporterFcBotosani.tk urmeaza sa sufere o schimbare radicala atit din punct de vedere grafic cit si editorial. Echipa "SuporterFcBotosani" va pune la dispozitia suporterilor pe noul site imagini inedite de la fiecare meci, filmulete video cu galeria, jocuri de fotbal, stiri, chat si multe altele. (SuporterFcBotosani - www.suporterfcbotosani.page.tl )

Niciun comentariu: