.AUDIENTA BOTOSANENI.RO .saptamana curenta - 1.763 de vizitatori unici.......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://2.bp.blogspot.com/_G5JGPTmy0ng/S-ROw_yEFRI/AAAAAAAAXKs/LtM6D5d-g48/s1600/calin+28.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29 aprilie, 2010

LIGA A 4-A | ETAPA a 19 -a a Campionatului Judetean incepe cu 2 meciuri amanate: Luceafarul - Avantul si AS Bucecea - CS Darabani

verenciuc-vorona1.jpg
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • RAPID UNGURENI - FCM DOROHOI  | duminica - ora 11:00
  • Arbitri: Tanasa Gabriel (Botosani), Buldum Andrei (Botosani), Manole Andrei (Botosani). Obs. Popovici Valerian (Botosani).
  • AS ROMA - PROSPORT VF. CAMPULUI  | duminica - ora 11:00 
  • Arbitri: Noroc Cristian (Botosani), Istrate Marcel Sr. (Botosani), Poenaru Vlad (Botosani). Obs. Cucuveica Nicolaie (Botosani).
  • UNIREA SAVENI - FC VORONA  | duminica - ora 11:00
  • Arbitri: Iovu Ciprian (Botosani), Rotariu Andrei (Botosani), Cosovanu Ciprian (Botosani). Obs. Taielup Petru (Botosani).
  • FC PALTINIS - VOINTA SENDRICENI  | duminica - ora 11:00 
    Arbitri: Agavriloie Lucian (Dorohoi), Cohal Mitrita (Dorohoi), Bordeanu Cezar (Dorohoi). Obs Boaca Constantin (Dorohoi).
  • NORD STAR POMARLA - BUCOVINA ROGOJESTI   | duminica - ora 13:00 
    Arbitri: Cretu Denis (Botosani), Chiperi Sorin (Botosani), Balauca Ciprian (Botosani). Obs. Dascalu Vasile (Darabani).
  • LUCEAFARUL MIHAI EMINESCU - AVANTUL ALBESTI  |  AMANAT
  • AS BUCECEA - CS DARABANI  | AMANAT

   DELEGARI  LIGA 5  -  ETAPA 17                                                                                                                                                 
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.ATLETISM - EVENIMENT | DJS organizeeza duminica pe stadionul Municipal "Crosul Inimii". Direcţia Judeţeană de Sport împreună cu Direcţia de Sănătate Publică organizează duminică la stadionul Municipal, “Crosul inimii”. “Cei care vor să facă mişcare sunt aşteptaţi duminică la stadionul Municipal unde se va organiza crosul inimii. Este un program intitulat “aleargă pentru inima ta” prin care populaţia este îndemnată să facă mişcare”, a precizat  Radu Anghel, pentru Botosani News.ro
s

11 comentarii:

Anonim spunea...

deacum ar trebui sa ne amanam toti meciurile :-j si sa jucam in vacanta la vara, ca nu mai avem seminarii si cursuri. cata vrajeala pe capul lor. adica duminica nu pot juca, ca au ore. ce ore aveti voi duminica nesimtitilor? si oare cand se va reprograma, asta va fi in timpul saptamanii, atunci nu veti avea ore? rusine ajf, ca de obicei calistru varza

Anonim spunea...

wei taci anal -iticule tat esti tu prost :)))))) asta e fraierul ala care da cu parerea de jucatori :) ce nu iti convine cacaiosule ?iar stai in fata monitorului ?ce imi place sa descopar fraierii care stau asa ..unu e chihaia :))))

Anonim spunea...

spre deosebire de tine, cretinule, eu mai si ies din casa, drept dovada ca am lasat comm la ora 1 si 20, cand am ajuns acasa si am vazut minunea. inca un meci amant la eminescu. spre deosebire de tine, soarec de birou, eu fac si facultate, lucrez, si mai joc si fotbal in judet. deci ce am zis mai sus am zis in cunostinta de cauza, in schimb tu, esti ca idiotul care-l pupa in fund pe tarnauceanu, asa il pupi tu in fund pe chihaia, de ce? ca esti un sorec de birou ;)

Anonim spunea...

Fotbal de cacao,intr-un judet de cacao....gata au inceput cu amanarile ,cu manevrele ptr a se scapa de retrogradare...
e strigator la cer,se vede din avion,ca e manevra,iar AJF tace chitic.....intr-o parte e gashca celor protejati de luceafarul si vorona,iar in cealalta ....gashca pseudo ziaristilor tabultoci,care fac si pe dracu in patru ca sa i accepte pe deplin la trustul PRO,si care ......chiar daca nimeni ,nu lauda,nu promoveaza echipa lor...se promoveaza pe ei singuri,facand si o....constelatie de stelute(paltinis,pomarla) care si ele trebuie sa scape de....cadere ptr a o ajuta pe roma la anul la indeplinirea maretelor obiective ale fam.tabultoc....sau macar a avea motive de a se lauda singuri....ba ca sunt cea mai cinstita echipa,cea mai buna etc
iar in acest timp...continua in cealalta parte manevrele ptr salvarea celorlalti sateliti proprii...albesti,ungureni,bucecea,dupa ultima vizita a lui borcea si prosportul!
restul echipelor....dumnezeu cu mila....
ajf amana meciurile intr-o veselie,fara a tine cont ca sunt implicate echipe care au "interes" sa amane si in plus....sa vedeti ce arbitraje vor fi in dauna celorlalte echipe ce vor sa scape de locurile ce "frig"...ce rezultate surpriza vor fi de la aceasta etapa!

Anonim spunea...

caut echipa in liga 4 sau liga 5, tanar 17 ani,ultiam oara am evoluat la LPS Iasi nu am pretentii financiare.
id messenger: claudiu_20_02

Anonim spunea...

ce lps iasi ai evoluat ma? nu prindeai lotul p acolo si vii in judet aici:))

daca nu ai prtentii financiare..inseamna ca esti un fotbalist bun:)) vaid e capu tau..
du te la flamanzi

admin spunea...

Nu-mi place sa dau comentarii, dar trebuie sa raspund.
AS Roma nu face blaturi cu nimeni, iar daca pierdem se intampla. Doar cei ce vad meciurile pot realiza asta. Voi nu ganditi cand spuneti asta. Toata lumea e disperata dupa bani, oare cum ar putea tata inainte de meci sa-i spuna lui Orasanu, sau la altii, hai sa pierdem, cand ei au nevoie de prima de joc? Voi ganditi putin? Cand acel om are familie acasa. Si de unde stiti voi ca la anul AS Roma va trage la promovare? Cred ca v-am mai spus si ma reped, daca noi vrem, putem intra si la vara in Liga a III-a pentru ca avem o cerere la FRF, iar locuri libere sunt deja, dar vom intra cand vomr fi fonduri.
Sa revin la ce ai zis mai sus, cu lauda. Mi-a mai zis unul pe mess: "Pai daca nu trageti la promovare, ce va laudati atat?" :)) buna asta. Unii cred ca daca ai un site si scrii despre echipa ta, sau pui poze, gata te lauzi. Treziti-va! In starinatate si echipele din liga a VI-a au site-uri, imnuri, etc, la noi nici in liga a III-a. De ce? Pentru ca multi sunt ca tine, care cred ca daca scrii o stire pe site-ul echipei sau pui o galerie foto te lauzi.
Ne-am laudat anul trecut, este adevarat, dar cred ca am avut si motiv. Am avut cea mai buna echipa din liga 4-a din ultimii 10 ani si cei care stiu fotbal pot confirma. 4-0 cu luceafarul in cupa, 6-0 cu vorona si alte rezultate este dovada. Si anul asta ne putem lauda cu acest teren, suntem mandri de ce am facut. As avea mai multe spus, dar prefer sa ignor reutatile unora. Numai bine!

admin spunea...

scuzati greselile, din cauza tastaturii, asta ca sa nu se mai trezeasca vreun inteleigent sa ma corecteze

Anonim spunea...

apropo de ...cea mai buna echipa....:))
cu gura humorului ....tot echipa aia buna a fost,nu?

Anonim spunea...

si...uitandu-te la cele scrise mai sus....multe chiar pot fi adevarate! oricum....are dreptate....bat la oki unele.....

Anonim spunea...

ce facultate faci thu wei de mancat la cacat ? dute in mm mati vad ca u esti ala care intra la coment sa vada dak a mai scis unu bai fraierule taci dreacu ca esti prea prost ..esti obsedata dea asa ceva ,,,anumita am intrat sa vad dak raspunzi u jegosule ..pt ala cu faculatatea ..ar trebui sa aflam cine esti ca u dai comenturi despre toti jabalosule ..de ce nu dai cu nume fraieru si poza de a ta sau id punel fraiere?